De nye langrennsløypene i Marikollen er åpnet

Langrennsløypene i Marikollen åpnet!

De nye langrennsløypene i Marikollen er nå åpnet med strålende forhold. Med det er nok en viktig byggestein i kommunens satsing på folkehelse, trivsel og treningsmuligheter på plass!

En av våre hovedprioriteringer i valgprogrammet er å "videreutvikle idrettsparken i Marikollen."Utviklingen av det nye og flotte nærmiljølangrennsanlegget er en viktig del av dette. Det gir trenings- og aktivitetsmuligheter både til aktive langrennsløpere og de som kun ønsker seg en ettermiddagstur.Langrenn, alpint, skøyterSammen med alpinanlegget og isflaten gir den nye lysløypa fantastiske forhold til alle som liker snø, ski, aking og skøyter.Høydeforskjellene i langrennsløypa gir gode treningsmuligheter både for aktive og turgåere. Utsynet fra toppen er fantastisk på flotte dager og kvelder.Det er meldt kaldt fremover så det er bare å snøre på seg skoa for å teste anlegget. 

God tur :-)

Kort om langrennsanlegget

Marikollen er et flott utgangspunkt for langrenn, både innover i marka og i mer nærliggende løyper. Rælingen utvikler i perioden 2018-2021 et nytt langrenns- og rulleskianlegg, med stadion sentralt plassert i idrettsparken. Ved ferdigstillelse vil det nye anlegget ha ca. 4 km med løyper, hvorav 2,5 km er asfaltert for rulleski.Arbeidet med langrennsanlegget foregår i samarbeid med Rælingen skiklubb. Skiklubben bygger også sin egen tidtakerbu på stadion. Du kan lese mer om langrennsgruppa i skiklubben på deres hjemmesider (trykk her)