Bilde: Rælingen kommune

Åpent møte om områdeplanen for Løvenstad 3. mai

Rælingen Arbeiderparti inviterer til åpent møte om utviklingen av Løvenstad. Med det starter arbeidet for at Løvenstad skal utvikle seg til et moderne tettsted!

Løvenstad har et stort potensial og en god utvikling her er noe av det viktigste for Rælingen Arbeiderparti i kommende valgperiode. 

Planutvalget vedtok nylig å sende planprogrammet på høring. Planprogrammet skal gjøre rede for formålet med arbeidet, frister, opplegget for medvirkning, spesielt i forhold til grupper som antas å bli særlig berørt, hvilke alternativer som vil bli vurdert og behovet for utredninger.

- Hvordan skal vi samarbeide for å utvikle Løvenstad fremover? 

- Hva er dine forventninger til at Løvenstad skal bli et enda bedre sted å bo? 

- Hvilke kvaliteter er viktig for deg i både bygg, bolig, uteområder og av andre viktige forhold for at Løvenstad skal bli bra? 

- Hvilke muligheter ser du på Løvenstad? 

Det er planlagt en omfattende medvirkningsprosess der du har sjansen til å gi dine innspill. Rælingen Arbeiderparti starter med et åpent møte på Sandbekken (auditoriet) onsdag 3. mai kl. 18.30. Vi regner med å være ferdig innen kl. 20.00.

Ordfører Ståle Grøtte åpner med å fortelle om målene for utviklingen av Løvenstad.

Planutvalgsleder Jan Ole Enlid orienterer om forslaget til planprogram og medvirkningsprosess som nå er sendt på høring.

Vel møtt!

Hilsen Rælingen Arbeiderparti